Προσφορές σε όλα τα προϊόντα
Πλήρως παραμετροποιήσιμα
Δωρεάν αποστολή σε παραγγελίες άνω των 200€
facebook   linked-in   instagram
Το καλάθι μου
About Us

Ας γνωριστούμε

Στο wepack, συνδυάζουμε την τεχνογνωσία της Αφοί Θεοδώρου, μιας εταιρείας με 40 χρόνια εμπειρίας στο packaging με την αγάπη μας για την καινοτομία και το περιβάλλον, ώστε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες, οικονομικότερες και πιο βιώσιμες λύσεις για τις συσκευαστικές σας ανάγκες.

Πείτε μας τι χρειάζεστε

Κάνουμε τη συσκευασία εύκολη

Έχουμε τη λύση για κάθε σας συσκευαστική ανάγκη

01

Για κάθε κλάδο

Πάνω από 2000 εταιρείες μας έχουν επιλέξει για την υλοποίηση των συσκευαστικών τους λύσεων. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο του packaging & των συσκευαστικών γραμμών, ώστε να δημιουργήσουμε μαζί σας τις βέλτιστες λύσεις για τις συσκευαστικές σας ανάγκες, με την πρόβλεψη η γραμμή σας να αναπτυχθεί μαζί με την εταιρεία σας.

This is default alt image
This is default alt image

02

Για κάθε e-shop

Δώστε στους πελάτες σας το unboxing experience που θα σας ξεχωρίσει, κι ασφαλίστε τα προϊοντα σας από φθορές. Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί τα custom υλικά συσκευασία σας, δείξτε την ταυτότητά σας και κάντε το brand σας αναγνωρίσιμο

03

Για κάθε σπίτι

Χαρτοκιβώτια & αυτοκόλλητες ταινίες για μετακομίσεις, masking tapes και υλικά για βαψίματα, στο wepack θα βρείτε την μεγαλύτερη σειρά επώνυμων & βιώσιμων προϊόντων συσκευασίας.

This is default alt image

Γιατί Wepack;

Άμεση αποστολή

Από μία ταινία μέχρι custom λύσεις σε μεγάλες ποσότητες, στο wepack θα βρείτε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα με άμεση αποστολή από κέντρα logistics.

Ετοιμοπαράδοτα προϊόντα

Τα περισσότερα προϊόντα μας είναι ετοιμοπαράδοτα ή αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Προσαρμοσμένα στα μέτρα σας

Δεν βρήκατε αυτό που θέλατε; Κατασκευάζουμε και τροποποιούμε το προϊόν ώστε να ταιριάζει στην ταυτότητα της επιχείρησής σας.

Ποιοι είμαστε

Το wepack είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της Θεοδώρου ΑΦΟΙ, μιας εταιρείας που ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στον χώρο του packaging από το 1982. 40 χρόνια μετά, ο στόχος παραμένει να προσφέρουμε τις καταλληλότερες λύσεις συσκευασίας, εξατομικευμένες για κάθε μας πελάτη. Η εταιρεία επενδύει σε συνεργασίες με κορυφαία brands, αλλά κυρίως στο ανθρώπινο δυναμικό της. Όλοι οι άνθρωποι μας έχουν τις γνώσεις, τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα και την διάθεση ώστε να χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης, και να είστε πάντα βέβαιοι ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή packaging partner.