Προσφορές σε όλα τα προϊόντα
Πλήρως παραμετροποιήσιμα
Δωρεάν αποστολή σε παραγγελίες άνω των 200€
facebook   linked-in   instagram
Το καλάθι μου

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε σημείο της Ελλάδας επιθυμείτε μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (ACS, ΕΛΤΑ ταχυμεταφορές) με ενδεικτικό χρόνο παράδοσης 1-4 εργάσιμες ημέρες*.

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής των προϊόντων με μεταφορική εταιρεία, είτε για παραλαβή των προϊόντων από τα γραφεία της μεταφορικής, είτε με διανομή στον χώρο σας.

 

Τιμοκατάλογος

  • Για αποστολή δεμάτων από το wepack.gr υπάρχει χρέωση 3 € (με ΦΠΑ) για δέματα έως 3 κιλά, και χρέωση 1,30 € (με ΦΠΑ) ανά κιλό πέραν των 3 κιλών (ισχύει για ACS, ΕΛΤΑ ταχυμεταφορές).
  • Σε περίπτωση που το δέμα έχει μεγάλο όγκο τότε ισχύει ογκοχρέωση και υπολογίζεται από τον τύπο: (μήκος Χ πλάτος Χ ύψος)/5000 = "βάρος".
  • Για αποστολή δεμάτων από το wepack.gr και τρόπο πληρωμής αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 3,00 € (με ΦΠΑ) (ισχύει για ACS, ΕΛΤΑ ταχυμεταφορές και Xanthis Bros).
  • Σε κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης που επιλέξουν σαν τρόπο αποστολής την παραλαβή των προϊόντων από τα γραφεία της μεταφορικής εταιρείας Xanthis Bros η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για Xanthis Bros).
  • Σε χρήστες που επιλέξουν αποστολή των προϊόντων στο χώρο τους με την μεταφορική εταιρεία Xanthis Bros υπάρχει χρέωση που διαμορφώνεται από τον όγκο και βάρος των εμπορευμάτων (ισχύει μόνο για Xanthis Bros).
  • Η αποστολή των δεμάτων άνω των 15 κιλών (είτε ογκομετρικά είτε με βάση το βάρος τους) με προορισμό είτε αστικά κέντρα είτε την επαρχία γίνεται από τη συνεργαζόμενη εταιρεία Logistics Xanthis Bros (ή από μεταφορική που θα μας υποδείξετε και θα παραλάβει από τις εγκαταστάσεις της Xanthis Bros) και προϋποθέτει να έχει προεξοφληθεί το κόστος της παραγγελίας είτε μέσω πιστωτικής κάρτας είτε μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται από τον όγκο και το βάρος των εμπορευμάτων και επιβαρύνει τον πελάτη, εκτός αν έχει καλύψει το όριο των δωρεάν μεταφορικών. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό, με κίνδυνο και με αποκλειστική ευθύνη του αγοραστή. Το wepack δεσμεύεται ότι παραδίδει τα εμπορεύματα σε άρτια και τέλεια κατάσταση στις εκάστοτε μεταφορικές εταιρείες και δεν φέρει απολύτως καμίας ευθύνη για τυχόν φθορά, παραποίηση ή καταστροφή που προκλήθηκε κατά την μεταφορά τους. Τα εμπορεύματα, ασφαλίζονται από την εταιρεία, μόνο ύστερα από γραπτή εντολή του αγοραστή, με χρέωση του.

Παρακαλούμε, ελέγξτε το κόστος των μεταφορικών πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για επανέλεγχο της χρέωσης στην παραγγελία σας

* Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από τη Θεσσαλονίκη και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες.